Mikullovci del kundër propozimit të Hoxhajt

Propozimi i Nënkryetarit të PDK’s, Enver Hoxhaj për mbajtje të seancën më 24 Gusht asht kundërshtue nga kryesuesi i seancës Adem Mikullovci.

Ky i fundit ka thanë se PAN njiherë ka kërkue që të mbahet takimi dhe më pas seanca më 18 Gusht ndërsa tash po kërkojnë vetëm me shty.

“Javën e kalueme PAN ka kërkue qe të mbahet ky takim dhe si propozim seanca të thirret më 17 ose 18 Gusht, ndërsa tash po kërkoni edhe nji jave kohë”, asht shpreh Mikullovci.