Mikullovci jau dërgon zyrtarisht partive ftesën për takimin konsultativ

Kryesuesi i seancës konstitutive të Kuvendit, Adem Mikullovci, jau ka dërgue zyrtarisht subjekteve politike ftesën për takimin konsultativ.

Takimin konsultativ asht parapa të zhvillohet të Mërkurën në orën 10:00, në ndërtesën e Kuvendit të Kosovës.

Në këtë takim kane me marre pjesë përfaqësuesit e koalicionit PAN dhe ata të koalicionit LAA, por jo edhe përfaqësuesit e Vetëvendosjes.