Mikullovci: Seanca s’mundet m’u mbajt pa PAN’in (video)

Kryesuesi i seancës, Adem Mikullovci ka thanë,  se seanca e sotme nuk mund të mbahet nëse PAN nuk vinë.

Ai ka thanë se  ka me kërkue nga grupet parlamentare që të merren vesh për caktimin e seancës se radhës nëse dështon kjo e sotit dhe kur do qe ata m’u pajtue ka me thirrë seancën.

Mikullovci ka përsërit qëndrimin e Vetëvendosjes se nuk e votojnë Haradinajn edhe nëse Veseli heqë dorë nga kandidimi për Kryetar të Kuvendit.