Ministrat e Kosovës marrin pjesë në seancën për Trepçën

Përveç katër kryetarëve të komunave me shumicë serbe në këtë takim po marrin pjesë edhe zavendëskryeministri i Kosovës Branimir Stojanovic, dy ministrat Lubomir Maric dhe Dalibor Jevtcic si dhe kryetari i komunës së Gracanicës,Vladeta Kostic.

Mbledhja asht tue u udhëheq nga katër kryetarët e Kuvendeve komunale të pjesës veriore të Kosovës.

Ndryshe ky takim asht thirr për sot mbasi pritet që në Kuvendin e Kosovës me u procedue Projektligji mbi Trepçën.

 

2-ministrat

 

3-ministrat

Shperndaje në: