Ministri i Jashtëm i Estonisë e viziton Kosovën

Ministri i Punëve të Jashtme të Estonisë, Sven Mikser sot ka me zhvillue nji vizitë zyrtare në Republikën e Kosovës.

Ministri estonez ka me u takue me Presidentin e Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, si dhe ministrin e Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj.

Në njofitmin për media nga MPJ, asht ba e ditun se mbas takimit me ministrin Hoxha, ka me u mbajtë konferencë e përbashkët e Mikser dhe Hoxhajt

Shperndaje në: