Ministri i ri inspekton punimet në autostradën “Arbër Xhaferi”

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj, viziton punimet, të cilat janë tue vazhdue për ndërtimin e autostradës “Arbër Xhaferi”, e cila lidh Prishtinën dhe Shkupin.

Autostrada Prishtinë-Hani i Elezit asht nji nder projektet ma të medha infrastrukturor në Kosovë.

Kjo autostradë ka me shkurtue ndjeshëm largësinë në mes të dy kryeqyteteve dhe ka me ndikue në rritjen e shkëmbimit të mallnave dhe lëvizjes ma të lehtë të njerëzve nga të dy vendet.

Shperndaje në: