Ministrja Hoxha ka nji paralajmërim për ministritë

Ministrja e Integrimeve Europiane, Dhurata Hoxha, ka thanë se nevojitet nji dinamikë e re në zbatimin e MSA.

Simbas Hoxhës, zbatimi i MSA kërkon përafrim të legjislacionit me atë të BE, por se kërkohet edhe vullnet politik mw ba këtë gja.

Ajo ka shtue po ashtu se ka me pasë dinamikë të re në këtë drejtim dhe se ajo publikisht ka me i ba të dituna Ministritë, të cilat nuk i përmbushin me kohë kriteret dhe kanë ngecje, por edhe ato të cilat arrijnë të kenë sukses në këtë fushë.

Shperndaje në: