Ministrja kosovare që shkoi n’punë me bicikëll (foto)

Sot për ministren e mjedisit dhe planifikimit hapësinor, Albena Reshitaj dhe zyrtarët e kësaj ministrie, dita pa kerre filloi me ardhjen në punë me biciklla, tue dhanë mesazh sensibilizues që qytetarët të reduktojnë përdorimin e kerreve tue kontribue kështu në krijimin e nji mjedisi të pastër.

Po ashtu, agjenda ditore për sensibilizimin e opinionit për nji shnetë dhe fizik ma të mirë ka me vazhdue me aktivitete tjera:

1. Defilimi me biçikleta nga Ministrija e Mjedisit deri tek Katedralja – 10:00

2. Ligjërata e ministres Reshitaj në Shkollën fillore “Hasan Prishtina”- 14:30

3. Shpërndarja e materialeve promovuese në Prishtinë dhe qytete tjera.

4. Aktivitete tjera.

Shperndaje në: