Miratohet Projektligji qe ndihmon me u luftue korrupcioni

1-qeveria

Qeveria e Kosovës ka miratue Projektligjin për parandalimin e pastrimit të parave dhe luftimit të terrorizimit dhe financimit të tij.
Me këtë rast, ministri i Financave, Avdullah Hoti tha se kjo po bahet simbas direktivave ma të reja të Bashkimit Europian të vitit 2015.

Nga ana e tij, kryeministri Isa Mustafa ka deklaru se ky Projektligj ju ndihmon si Qeveri në luftën për luftimin e korrupcionit, si dhe terrorizmit dhe financimit të tij.

Shperndaje në: