Mister në Pogradec. Skelet njeriu në Lumin e Tërhanit

Nji ngjarje e mistershme i ka tronditë banorët e fshatit Hudënisht të Pogradecit.
Simbas informacioneve të para, asht gjet nji skelet njeriu në vendin e quejtun Lumi i Tërhanit.
Skeleti u zbulue rastësisht nga punëtorët e pastrimit dhe mirëmbajtjes.

Shperndaje në: