Mitrovica përkujton të ranët e masakrës së 14 Prillit 1999

Sot në Mitrovicë u përkujtuen të ranët në masakrën e 14 Prillit 1999, nga paramilitarët serbë të udhëhequn nga Oliver Ivanovic.

Afër pllakës përkujtimore te vendi i krimit erdhën përfaqësues të pushteti lokal të primë nga kryetari i komunës, Agim Bahtiri dhe nënkryetari, Safet Kamberi.

Gjithashtu te pllaka përkujtimore ishin edhe përfaqësues të partive politike të nivelit lokal të LDK, Vetëvendosje dhe Partisë së Drejtësisë.

Për këtë rast, në Kallnor Ivanovic ishte dënue me 9 vjet burg.

Shperndaje në: