Mogherini u drejtohet deputetëve n’orën 16:00!

Kosovo EU

Përfaqësuesja e Naltë e Bashkimit Europian për Punë të Jashtme dhe Politika të Sigurisë, njiherësh zavendëspresidente e Komisionit Europian, Federica Mogherini, sot vjen për vizitë në Kosovë.

Ajo n’orën 16:00 ka me ju drejtue me nji fjalim deputetëve të Kuvendit të Kosovës, mbas dhanies së rekomandimit të Komisionit Europian për liberalizimin e vizave për qytetarët e Kosovës.

Në këtë seancë solemne do të marrin pjesë edhe deputetët e tri partive opozitare.