Molliqaj: Edhe në shtëpinë time mundet me pasë armë…

Sekretari i Lëvizjes “Vetëvendosje”, Dardan Molliqaj ka deklarue se armët e sotme të gjetuna të aktivistëve nuk lidhen aspak me sulmet e fundit në vend. Madje, ai ka thanë se nuk asht tragjike gjetja e këtyne armëve mbasi në Kosovë egzistojnë mija armë, ne baze te hulumtimeve vendoree nderkombetare.

Ai ka thane se ndoshta edhe ne shtepine e tij ne Beleg mundet me pas arme nga lufta te cilat nuk jane dorezue, tue pranue se kjo asht nji veper penale dhe teme, per te cilen mundet me u diskutue ne te ardhmen. Por, ai insiston se armet e ekspozueme sot nuk kane te bajne me ate cfare u tha sot.

“Unë vij nga një familje e cila ka qenë në luftë. Me shku edhe në shtëpinë teme banvaki, në fshatin Beleg mundet me pas armë të babës tim apo të axhës të cilët kanë qenë në luftë, nuk i kanë dorëzuar asnjëherë. Jo vetëm familja jeme, por 300 mijë armë ekzistojnë në Kosovë”, ka thënë ai

Shperndaje në: