Muhammad Ali shtrohet n’spital për probleme respiratore

Legjenda e boksit doli n’pension në vitin 1981

 

Kampioni i boksit, Mohammad Ali shtrohet ne spital per problem respiratore.

Bob Gunnel, zadhanesi i ish-kampionit te peshave te randa, thote se asht nen kujdes mjekesor dhe gjendja e tij asht stabile.

Medalisti i arte olimpik 75 vjecar, vuen edhe nga semundja e Parkinsonit, nga e cila semundje e trunit u diagnistifkue tre vjet mbasi kishte braktise boksin ne vitin 1981.

 

https://www.youtube.com/watch?v=vYDn8PTWarE

 

 

Shperndaje në: