Murat Meha t’Marten në Kuvend për demarkacionin me Malin e Zi

Në Komisionin për Integrime Europiane, të Martën ka me fole Murat Meha – kryesuesi i Komisionit Shtetnor për Shënjimin e Vijës Kufitare ndërmjet Kosovës dhe Malit të Zi, lidhun me demarkacionin e kufinit me Malin e Zi.

Kjo u ba e ditun nga agjenda e Kuvendit të Kosovës, ku shihet se Murat Meha ka me qene pjesë e mbledhjes së Komisionit për Integrime Europiane, të datës 31 Maj 2016.