Muri me Meksikën – Ky asht vendimi i fundit nga SHBA

Qeveria amerikane ka njoftue se ka fillue ndërtimi i tetë barrierave prototip për kufinin me Meksikën, që ishte nji premtim i fushatës së Presidentit amerikan, Donald Trump.

Dogana dhe Mbrojtja Kufitare kanë thanë se katër prej prototipeve kanë me u ndërtue prej betoni, ndërsa të tjerat nga “materiale alternative ose materiale të tjera”.

Presidenti amerikan, Trump, kishte premtue se ka me ndërtue nji “mur të madh të bukur” midis vendeve.

Shperndaje në: