Mustafa: Agani s’asht ma ministër, po kush e zavendëson!

Kreu i Qeverisë së Kosovës, në mbledhjen e sotme të kabinetit qeveritar, njoftoi se ka pranue dorëheqjen e ministrit Ferid Agani.

Agani nuk asht ma ministër, ka thanë Mustafa, tue mos komentue ma shumë rreth situatës dhe çashtjes për të cilën ai ofroi dorëheqjen.

Po ashtu kryeministri Mustafa nuk ka njoftue se kur dhe me kend ka me u zavendësue Agani.