Mustafa: Askush nuk e ka pritë këtë numër të veteranëve

Kryeministri Isa Mustafa ka deklarue se, askush nuk e ka pritë se ka me qenë nji numër kaq i madh i veteranëve.

Ai ka thanë se, listat duhet me u verifikue në mënyrë që mos me paraqitë problem për buxhetin e Kosovës.

“Askush nuk ka llogarit në këtë numër të veteranëve dhe po ashtu, nuk kemi llogarit edhe në shpenzimet, të cilat mundemi me i përballue përmes buxhetit”, tha Mustafa.

Shperndaje në: