Mustafa e Hoxhaj takohen me Bill Clinton

Në fillim te punimeve të Asamblesë së Përgjithshme të OKB’s, Mustafa e Hoxhaj kanë nisë takimet me ish Presidentin Clinton në takimin e Clinton Foundation.

“Me kryeministrin Mustafa takuem Presidentin Clinton. E informuem për zhvillimet në Kosovë dhe Rajon”, ka shkrue Hoxhaj në Twitter.

Hoxhaj, po ashtu, ka publikue nji foto me Madeleine Albright.

csuca4iwgaafldd