Mustafa e jep nji lajm për buxhetin, qe kur votohet!

Kryeministri i vendit Isa Mustafa ka  ba të ditun se mbledhja e Qeverisë, në të cilën pritet me u votue buxheti për vitin 2017, ma së largu pritet të mbahet të Hanën.

“Asht ba progres shumë i mirë dhe besoj se ka me u aprovue.”

“Afatin kemi me respektue dhe kemi me procedue simbas saj”, ka thanë Mustafa, gjatë nji konference të perbashkët me ministren e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami ku u shpalosen hollësitë e Raportit të Bankës Botnore për të “Bamit Biznis 2017″