Mustafa e Veseli presin sot në takim shefen e re të BE’s në Kosovê

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa dhe kryeparlamentari Kadri Veseli zhvillojnë sot takime me shefen e re të Zyrës së Bashkimit Europian në Kosovë, Nataliya Apostolova.

Veseli ka me e pritë atë nga ora 10:30, kurse kryeministri Mustafa në ora 11:15.