Mustafa: Frik vjen formatimi i Qeverisë

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka deklaru se formatimi i Qeverisë së Kosovës nuk ka fillu por se do të ndodhë në ditët në vijim.

Ai këto komete i bani mbasi vendosi kunora lulesh në memoriali ‘Heroinat’, ku ishte bashkë me gruen e tij dhe gratë tjera, veprimtare të LDK’s.

Kryeministri Mustafa tha gratë dhe nanat tona meritojmë ma shumë.

“Erdhëm këtu me grat veprimtare të LDK’s, te simboli heroinat e Kosovës , të cilat janë fliju për nji jetë ma te mirë në Kosovë. Ato meritojnë ma shumë në shoqninë tonë”, tha Mustafa.