Mustafa: Kosova e tronditun nga sulmet në Turqi

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka denue sulmet terroriste në Stamboll, ndërkaq tha se Kosova asht trondit nga këto sulme.

Ai i ka shpreh ngushëllime shtetit dhe popullit turk.

“Kosova asht trondit dhe i denon sulmet terroriste në Stamboll. Ngushëllime popullit turk dhe Qeverisë Turke”, shkruen kryeministri Mustafa në rrjetin social Twitter.