Mustafa: LDK’ja e nisi çkapjen e shtetit

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka thanë se asht mirë që sot në Washington ka me u nënshkrue marrëveshja mes Kosovës dhe MCC, nga e cila, Kosova ka me i përfitue 49 milionë dollarë, për të cilat Mustafa ka thanë se kanë me u fokusue në sundimin e ligjit dhe në efiçencën e energjisë.

Statusi i tij:

Të nderuar qytetarë,
Është lajm i mirë që sot në Washington do të nënshkruhet marrëveshja ndërmjet Kosovës dhe MCC-së, përmes të cilës Kosova do të përfitojë 49 milionë dollarë, që do të fokusohen në sundimin e ligjit dhe në efiçencën e energjisë.
Qeveria e kryesuar nga LDK-ja, arriti ta kualifikojë Kosovën për programe të MCC-së, falë përmbushjes së kritereve duke përfshirë luftën kundër korrupsionit të instaluar në të gjitha poret e institucioneve nga dy qeveritë paraprake.
Me gjithë vështirësitë e gjithanshme, LDK arriti të nis çkapjen e shtetit, dha shembull se si qeveriset pa afera dhe korrupsion dhe se si drejtohet zhvillimi ekonomik i bazuar në iniciativën private.
Përkrahja e Qeverisë së SHBA-së ka domethënie të veçantë për Kosovën.
Prandaj, si Kryetar i LDK-së falënderoj qeverinë dhe popullin amerikan për përkrahjen e vazhdueshme për vendin tim.

Shperndaje në: