Mustafa: Me opozitën vetëm me dialog, jo zgjedhje të reja!

isaaa

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa edhe nji herë e ka theksu se për të dalë nga kjo krizë politike nuk do të ketë zgjedhje të reja.

Si ka thanë Mustafa, me opozitën do të gjejnë zgjidhje përmes dialogut.

Këto deklarata kryeministri i ka ba gjatë nji vizite në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, ku pos tjerash tha se shumë shpejtë do të bahen publik edhe emnat e ministrave që do të zavendësohen.