Mustafa, nesër takim të randësishëm në LDK

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, ka me u takue nesër me kandidatët për kryetarë dhe kandidatët për Asamble të krejt komunave të Kosovës.

Takimi mbahet të Hanën, më 18.09.2017, në orën 12:00,

Në këtë takim priten me marrë pjesë 28 kandidatë për kryetarë komunash dhe mbi 900 kandidatë për Asamble Komunale.