Mustafa: Sot nuk janë rrethanat për me ratifikue Demarkacionin. Hiqet nga rendi i ditës

Kryeministri i Kosoves ne fjalen e tij ne Kuvend tha se nuk ka kushte qe ne keto rrethana me u votue ratifikimi i Demarkacionit te Kosoves dhe kerkoi terheqjen e pikes 6 te rendit te dites.

Tue permende arsyet per kete, kryeministri Mustafa tha se nji nga to asht edhe presioni qe po bahet nga opozita.