Mustafa: Vizat hiqen në fillim të 2017, nëse kryhet frik Demarkacioni

Kryeministri Mustafa ka thanë se nëse çashtja e Demarkacionit të kufinit mes Kosovës dhe Malit të Zi, përfundon sa ma shpejt, atëherë kosovarët mund të lëvizin pa viza në fillim të vitit 2017.

 

Ai ka ba me dije se nëse Demarkacioni nuk përfundon, atëherë edhe vizat mund të shtyhen.

 

“ Unë nuk mund te them sigurt. Por besoj që në fillim të vitit 20017 vizat do të hiqen. Këtë e them tue ba me dije se nëse përfundon Demarkacioni sa ma shpejt. Nëse kjo nuk kryhet atëherë as vizat nuk do të hiqen në vitin  ardhshëm”, ka thanë Mustafa.

Shperndaje në: