Nait Hasani: Nuk due që PDK me u ba parti komuniste

naithasani

Deputeti i PDK’së, Nait Hasani ka thanë se shumë anëtarë të PDK’së janë të pakënaqun me sistemin qendror dhe lokal. Ai ka thanë se ata s’po guxojnë me fol, për shkak se u rrezikohet jetesa.

Sidoqoftë, Hasani ka thanë se Ministrat në këtë parti janë ndërrue ma shumë në sistemet njipartiake napër botë.

“Partitë me njerëzitë e pazavendësusherm kanë humbun në çdo mënyrë – të pazavedësushëm kanë qenë vetëm komunistat dhe unë nuk due që PDK të bahët nji kësi partie.

“Ministrat janë ndërrue ma shumë në sistemin komunist se tek na”, ka shtue ai