“National Geographic” prezenton bukuritë e Kosovës dhe Shqipnisë (foto)

“National Geographic” ka listue 10 vendet e botës  të cilat duhej të kishin sa ma shumë vizitorë, dhe në mesin e tyne ka fut edhe Kosovën e Shqipninë.

Web-sajti i famshëm ka theksue kulturën e kafesë në Prishtinë, Brezovicën dhe bukuritë e Prizrenit, ndërsa në Shqipni bregdetin, tue veçue pllazhet e bukura të Dhërmisë, Himarës, Vlorës e Sarandës e po ashtu edhe për Butrintin.

 

Armenia

Nikaragua

Nepal

Irani

Kosova

Kosovë, Prizren

Uzbekistan

Shqipëria

Shqipëri, Dhërmi

Timori

Gjeorgjia

Tunizia 

Shperndaje në: