Ndërprehet seanca, PAN don debat, VV e LDK mocion për Qeverinë

Mbas kërkesës për mocioni nga LDK dhe VV, për votim të menjihershëm të Qeverisë Haradinaj, në foltore të Kuvendit ka dalë deputeti i PDK’s, Enver Hoxhaj.

“Nuk e mbështesim atë kërkesë, kërkojmë të vazhdohet debati”, ka thanë ai.

Edhe përfaqësuesi i 6+ e mbështeti kërkesën e tij.

E kjo bani qe seanca m’u ndrepre per 15 minuta.

 

Shperndaje në: