Ndodh edhe kjo, perleshen me sakica në Mitrovicë, ka edhe të lenduem!

Nji rrahje masive ka ndodh para pak çastesh në Mitrovicë, konkretisht në rrugën “Mbretnesha Teutë”.

Simbas deshimtarëve të rastit thuhet se përleshja ka ndodh ne mes dikun 14 personav,  mosha e të cilëve sillet rreth 15 vjet deri në 21.

Njanit prej tyne thuhet se i asht pre veshi me sakicë nderkohë ka edhe të tjerë që janë therrë, shkruen lajmi.net

Gjatë konfliktit janë përdor sakica dhe shkopa druni. Ndërkaq Policia shihet të jetë në vendin e ngjarjes.