Ndryshime në Qeverinë Mustafa

Kryeministri i Republikës, Isa Mustafa gjatë takimit me nënsekretaren e Shtetit të SHBA-së, ka paralajmërue se shumë shpejt kabineti qeveritar ka me pasë ndryshime. 

“Ai po ashtu, theksoi interesimin që me u punue në riformatimin e Qeverisë, i cili ka me përfshi zvogëlimin e kabinetit, përfshimjen e njerëzve të ri si dhe rritjen e efikasitetit dhe përshpejtimin e proceseve reformuese”, thuhet në komunikatën e Kryeministrisë.

Shperndaje në: