Nënkryetari i LDK’s e godet me kerr lokalin (foto)

Kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova, e ka damtue kerrin e tij zyrtar sot në mesditë. Ai asht tregue shofer “amater” kur tue tentue me parkue kerrin, e ka goditë xhamin e nji lokali.

Për fat të mirë, askush nga ky rast nuk ka pësue lëndime dhe se kerri asht i riparueshëm.

12333 20631611-10213709129392528-1208667743-n 20643662-10213709129872540-108222506-n