Nesër diplomon gjenerata e parë e Limak ASI

Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës ‘Adem Jashari’ nesër ka me mbajtë ceremoninë e diplomimit të gjenerates së pare të Limak ASI (Instituti i Shërbimeve të Aeroportit).

Në këtë ceremoni kane me marre pjesë edhe përfaqesues nga Qeveria e Kosoves si dhe ambasadorë të ambasadave të hueja në Kosovë.

Limak ASI ash themelue në vitin e kaluem ku 30 studentë nga Universiteti Publik i Prishtinës i kanë ndjek ligjëratat dhe trajnimet në shërbime aeroportuale për me u pajisë me certifikata të njohuna në tana shtetet e Bashkimit Europian, dhe për me u ofrue mundësi punësimi në aeroport.