Nesër, gati gjysa e Kosovës në terr

KEDS ban të ditun shkëputjet e energjisë elektrike që kanë me ndodhë gjatë ditën e nesërme:

Qe njoftimi i plotë:

Prishtinë

1.

Më 24.10.2016, në NS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Nr.24 Diletacioni (Kodi:11000007) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Diletacioni, rr. Sylejman Vokshi, 4 Llullat.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

2.

Më 24.10.2016 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të shkyçet:

Dalja 10 kV J6 Rezervart e Kforit(Kodi: 13000002) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Bardhoshi, Bërnicë e Ultë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

3.

Më 24.10.2016 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Nr.J12 Kodra e Trimave 7 (Kodi:13000006) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave, Kolovica e Re dhe Kolovica e Vjetër.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

4.

Më 24.10.2016 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

Dalja10 kV Podujeva 3 (Kodi:14000003) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Te Tregu i Shtazëve, Viadukti, Ina e Vjetër.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

5.

Më 24.10.2016 në NS 220/35/10 kV Podujevë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (Kodi:14000010) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Podujeva pjesërisht, Sibofci, Lluzhani, Penuha, Lupçi i Epërm, Lluga, Majaci dhe Popova.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

6.

Më 24.10.2016, në NS 35/10(20) kV Batllava do të shkyçet:

Dalja 10 kV Orllani (Kodi:14015002) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gibovci, Shkolla e vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2, Orllani, Vikendicat, Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

7.

Më 24.10.2016, ne NS 35/10 kV Mazgit do të shkyçet:

Dalja 10 kV Qyteti(Obiliq) (15019001) prej orës 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mazgiti te Tyrbja, Prestreshët ,Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakultetin e Gazetarisë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

8.

Më 24.10.2016 në NS 35/10 kV Drenasi do të shkyçet:

Dalja 10 kV Shtrobullova (Kodi:16021004) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullova, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

9.

Më 24.10.2016 në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

Dalja 10 kV Llapushniku (Kodi:16023003) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: LLapushniku, Orllati (Bytyqët), Vuqaku, Negrovci, Divlaka, Xhurgjica, Morinë e Ulët.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

10.

Më 24.10.2016 në NS 110/35/10kV Palaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Palaj (Kodi: 18024001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidia, Bivolaku te Berishët, Lajthishtë, Kulla Sibovci, Sibovci te Kangjelët, Sibovci te Kelmendët, Shipitulla, Grabovci, TR private te Mjekiqi, Bivolaku te Saraqët, Plemetini-Xhemnicët, konsumatorët e fshatit Sibovcit.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

Prizren

1.

Më 24.10.2016 në NS 35/10 kV Pirana do të shkyçet:

Dalja 10 kV Komuna Mamusha (kodi:30034005) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mamusha, Medveci, Zojza, Sërbica e Ulët.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

2.

Më 24.10.2016 në NS 35/10 kV Pirana do të shkyçet:

Dalja 10 kV Krushës (Kodi: 30034011) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Krushë e Madhe dhe e Vogël, Randobrava, afariste: Separcoini “10 Maji”, Separacioni “Agimi”, Separacioni “Isa Rexhepi”, Separacioni “Arbëria”, Separacioni “Kag-Asfallt”, N.P.T “Soni-Com”.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

3.

Më 24.10.2016 në NS 35/10kV Zhuri do të shkyçet:

Dalja 10kV Zhuri (Kodi:30035003) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Zhur, Vërmicë, Shkozë, Planejë, Milaj, Gorozhupë, Dobrushtë, Dogana në Vërmicë, afariste: Gurëthyesi “Vëllezërit e Bashkuar”, Gurëthyesi “EthemTrade”, Gurëthyesi “RenelualTahiri”, Restorant “Vermica”, Restoranit “Gurra”, Restorant “Universi”.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

4.

Më 24.10.2016 në NS 35/10 kV Dragashi do të shkyçet:

Dalja 10 kV Rapqa(Kodi:30036009) prej orës 08:00 – 12:00

Pa energji do te mbesin vendbanimet: Kërsteci, Rapqa, Plava, Buqe, Breznë, Rrenci, Berham Jonuzi, Meka, Qendra Petrol.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

5.

Më 24.10.2016 në NS 110/10 kV Prizereni 3 do të shkyçet :

Dalja 10 kV Zhupa (Kodi: 31000026) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjstin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bogushevc, Drajqiq, Gornosellë, Llokvicë, Lubinjë e Epërme, Lubinjë e Poshtme, Manastiricë, Mushnikovë, Nepregoshtë, Pllanjan, Reqan, Prevallë, Sreckë, Stajkovc, Struzhë, afariste “Satstyro”,”Fabrika e Blloqeve,”Dili Kadria”.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

6.

Më 24.10.2016 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Velezha (Kodi:31000030) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Shpenadia, Caparc, Novak, Velezhë, Sërbicë e Epërme, Smaq, Legjendë, Malësia e Re, Trepeticë; afariste: Mullini Rexhep Ukaj, firma Vesel Rexhaj,Fabrika e lëngjeve Novak,

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

7.

Më 23.10.2016 në NS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Rahoveci ( Kodi:30000015) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II,Tupeci I,Tupeci II,Tupeci III,Landovica,Tulltorja I,Tulltorja II.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i OSH,TSSH Atmaxha 2.

8.

Më 23.10.2016 në NS 110/10 kV Prizreni 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Korishë, Lubizhdë, Skorrobishtë; bizneset “Imaxh Mermeri”, N.P.N “Bushi”, N.P.Q “Afion”, Arben A Muqaj, N.N.T “A&N”, N.P.N “Atllas”, N.P.P “Vëllezërit Hoxha”, N.T.Sh “Lindi Gea”, “Kajmak”, Salloni i Dasmave Galaxy, D.P.Z “Albad”, EDI” Shoping Center, N.T.Sh “Baaf” , N.T.P “L&D”.

Arsyeja e shkyçjes: bartja e shtyllës së betonit 12/315.

9.

Më 24.10.2016 në NS 110/10 kV Prizereni 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Korisha (Kodi: 31000010) prej orës 13:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Korishë, Lubizhdë, Skorrobishtë, Bizneset “Imaxh Mermeri”, N.P.N “Bushi”, N.P.Q “Afion”, Arben A Muqaj, N.N.T “A&N”, N.P.N “Atllas”, N.P.P “Vllezërit Hoxha”, N.T.Sh “Lindi Gea”, “Kajmak”, Salloni i Dasmave Galaxy, D.P.Z “Albad”, EDI” Shoping Center, N.T.Sh “Baaf”, N.T.P “L&D”.

Arsyeja e shkyçjes: për shkaqe sigurie – pastrimi i trasesë në LP Velezha- largpërçuesi i dyfishtë.

Ferizaj

1.

Më 24.10.2016 në NS 110/35/10 kV Bibaj do të shkyçet:

Dalja 10kV Fshatrave – Dardanisë (Kodi:40000002) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

2.

Më 24.10.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

Dalja 10 kV Doganaj (Kodi:40042004) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Pleshina, Zaskoku, Ujësjellësi Ferizaj.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

3.

Më 24.10.2015 në NS 35/10 kV Kaçanik do të shkyçet:

Dalja 10 kV Fshatrat-Voskopoja (Kodi:40043001) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bobi (një pjesë),Trupaja, Kovaçeci, Nikaj, Malzezaj, Provoli, Dubrava, Vataj e Epërme.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

4.

Më 24.10.2016 në NS 110/35/10 kV Lipjani do të shkyçet:

LP 10 kV Banulla (Kodi:41000012) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Gllogovci dhe Banulla.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

5.

Më 24.10.2016 në NS 35/10 kV Shtime do të shkyçet:

Dalja 10 kV Shtimja (Kodi:41046003) prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Shtimja, Godanci, Lagjja e Pajtimit, Viva Freshi.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

6.

Më 24.10.2016 në NS 35/10 KV Shtime do të shkyçet:

Dalja 10 kV Rashica (Kodi:41046001) nga ora 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Rashincë, Davidovc, Xhyrkovc, Muzeqinë, Vojnovc, lagjja Mulla Sinonit, Godanc i Muhaxherëve.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

7.

Më 24.10.2016 në NS 35/10 KV Shtime do të shkyçet:

Dalja 10 kV Carraleva (Kodi:41046004) prej orës 16:00 deri në ora 20:00 .

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtëpia e Pleqëve, Reçaku, Ranca,Topilla, Devetaku, Belinci, Zborci, Petreshtica, Karaqica, Duga.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

8.

Më 24.10.2016 në NS 35/10 kV Vrellë do të shkyçet:

Dalja 10kV Fshatrave – Magurë(Kodi:41048002) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Magurja, Dobraja, Poturoci, Medveci, Versheci dhe Torina.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljes 10kV.

9.

Më 22.10.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

Dalja 10 kV Doganaj (Kodi:40042004) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Doganaj, Pleshina, Zaskoku, Ujësjellësi Ferizaj.

Arsyeja e shkyçjes: kyçja e NS 630kVA te projekti “CAPEX “DOGANAJ”.

10.

Më 24.10.2016 në NS 35/10 kV Kaçaniku do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bobi (40043002) prej orës 09:30 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Shkyçja bëhet me qëllim të pastrimit të trasesë së LP 10 kV.

11.

Më 22.10.2016 në NS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:

Dalja 10 kV Gaçkës (40042002) prej orës 09:30 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Musajt, Greme, Gaçka, Semaja, Burrniku, Bajnica, Kashtanjeva, Prushaj, Sllatina e Lepencit, TS-Afrim Tafa-Baicë (fabrika e ujit), TS Gurthysi 7 Shtatori, Isa Vishi.

Shkyçja bëhet me qëllim të pastrimit të trasësë në LP 10 kV.

12.

Më 23.10.2016 në NS 110/35/10kV Lipjani do të shkyçet:

Lp 35 kV Magure (Kodi:410480) prej orës 11:00 – 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Magurja, Aeroporti i Prishtinës, Transmetuesi, Antenat i IPKO-s, Antenat e PTK-s, Radarët e Aeroportit. Fushticë e Naltë, Fushtica e Ulët, Kizharekë, Nekoc, Rasinovc, Baincë, Shalë, Krojmir, Baincë, Krojmir, Rreze( Leleqtiq), Medvec, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylage, Poturovc, Torinë Poturovc, Gllanicë, Harilaqi, Sllatina (një pjesë), Njësia Speciale e Policisë së Kosovës, Exis, Tregfarm, Burimi, KFOR-i, Pompat e Ujit të Aeroportit, Feronikeli (Miniera në Magure), Ëind Poëer, Eko-Kos.

Arsyeja e shkyçjes: dislokimit të pjesës ajrore të linjës 35kV nga dalja e objektit deri në shtyllën e parë nga KOSTT-i.

13.

Më 23.10.2016 në NS 35/10kV Magure do të shkyçet:

Lp 35 kV Parku i Biznesit (Kodi:160230) prej orës 11:00 – 11:10 dhe prej orës 14:00-14:10

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Bizneset brenda Parkut të Biznesit në Drenas, Fabrika e plastikës dhe fshatrat Komoran, Llapushnik, Berishë, Zabel etj.

Arsyeja e shkyçjes: dislokimi I pjesës ajrore të linjës 35kV nga dalja e objektit deri në shtyllën e parë, nga KOSTT-it.

Pejë

1.

Më 24.10.2016 në NS 35/10kV Peja 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Llazi, Shtupeqi i Madh, Reka e Allagës, Llotova, Pepaj, Koshutani, Shkreli, Dugaiva, Boga, Stankaj, Hagjaj, Kuqishta, Guri i Kuq, Drelaj, Unior Aqua Drelaj, Drelaj, Fabrika e djathit, Malaj dhe Shtupeqi i Vogël.

Arsyeja e shkyçjes: Rrvizion i daljeve 10 kV.

2.

Më 24.10.2016 në NS 110/10kV Peja2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Kastrati (kodi: 51000007) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku,Poqesta, Belinca, Dobërdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

3.

Më 24.10.2016 në NS 35/10 kV Klina do të shkyçet:

Dalja 10 kV Zajmi (52056004) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc,Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljak, Sferkë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

4.

Më 24.10.2016 në NS 110/10 kV Deçani do të shkyçet:

Dalja 10 kV Juniku (Kodi:53000007) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lloqani, Vokshi, Pubergja, Sllupi, Juniku, Prilepi, Rastavica.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

5.

Me 24.10.2016 në NS 110/10 kV Deçani do të shkyçet:

Dalja 10 kV Isniqi (Kodi:53000008) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshati Isniq: Ahmetgjekajt. Tishukajt. Mehmetaj, Mulajt, Kuklec, Osadautaj.Tahirsylaj, Rexhametaj, Osmanajt

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

6.

Më 24.10.2016, në NS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Loxha (Kodi:51000008) prej orës 09:00 deri në ora 12:00 dhe nga ora 15:00 deri në ora 18:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Loxha Qerhanë, Loxha3, Loxha2, Graboc, Loxha1, Loxha e reja, Elezaj Raushiq, Raushiq Ademajt, Strellci I Ulët, Raushiq Xhamia, Raushiqi Ri, Raushiq, Molika, Gazmend Shabanaj, Zagerma, Lubeniqi, Strellci Ulët Lufajt, Sali Likaj, Raushiqi mahalla, Likaj, Raushiq Kulla.

Arsyeja: kryerja e punimeve sipas projektit LOT 11Peja (ndërrimi i NS 10/0.4kV në Raushiq mahalla).

7.

Më 22.10.2016 në NS 35/10 kV Klina do të shkyçet:

Dalja 10 kV Klina 3 (Kodi:52056001) prej orës 12:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë gjysma e Klinës: Lagjja Simoni, Sheshi Nëna Terezë, Sheshi Faruk Elezi, rr.Abedin Rexha.

MontimiiI shtyllës në rrjeti ekzistues.

Gjilan

1.

Më 24.10.2016 në NS 35/10kV Gjilan IV do të shkyçet:

Dalja 10kV Bregu i Thatë (Kodi: 60063011) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Dheu i Bardhë dhe rrugët: Reshat Ymeri, Elevia Qelebiu, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi, Agim Rashiti, Mretnesha Teutë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

2.

Më 24.10.2016 në NS 35/10 kV Rrafshina do të shkyçet:

Dalja 10 kV Smira(61067006) prej orës 08:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dërbeshi, Smira dhe një pjesë e Kabashit.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

3.

Më 24.10.2016 në NS 110/10kV Kamenicë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Hogoshti(Kodi:62000004) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Hogosht, Shipashnicë, Poliqkë dhe Xhyrishevc.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

4.

Më 22.10.2016 në NS 110/35/10 kV Gjilan 3 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Thertorja(Kodi: 60062012) prej orës 12:00 deri në ora 14:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fani, Therrtorja, Fludi, TMK-ja, Stacioni i pompave Velekincë, Resti, Laza.

Arsyeja e shkyçjes: ndërrimi i shtyllës 9/315 me shtyllë 12/315 për shkak të rrezikshmërisë.

5.

Më 22.10.2016 në NS 110/10kV Kamenicë do të shkyçet:

Dalja 10 kV Muçivërci(Kodi: 62000011) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berivojcë, Qarrakofc, Dajkovc, Shipashnicë e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosellë, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme.

Arsyeja e shkyçjes: revizionimi i largpërçuesit, ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

Mitrovicë

1.

Më 24.10.2016 në NS 35/10 kV Shupkovc do të shkyçet:

Dalja 10 kV Kqiqi (71074002) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shupkovci, Kqiqi i Vogël dhe Kqiqi i Madh.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

2.

Më 24.10.2016 në NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të shkyçet:

Dalja 10kV Novolani(Kodi: 73000005) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Pa energji do të mbesin vendbanimet: një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari, Mihaliqi.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

3.

Më 24.10.2016 në NS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Prekazi (Kodi:74000003) prej orës 16:00 deri në orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klina e Ulët, Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm, Mikushnica dhe Lubaveci.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

4.

Më 24.10.2016 në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të shkyçet:

Dalja 10 kV Qirezi (74000004) prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Polaci, Krushefci, Dashefci, Qirezi, Baksi, Kozhica, Rellofci, Kraz Mirofci, Likoshani, Gradica, Krasaliqi dhe Godanci.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

Gjakova

1.

Më 24.10.2016 në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Ura e Terzive (Kodi: 8100004) prej orës 08:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Kushavec, Ujëz, Fshaj, Rugovë, Muhadër, Smaq 2.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

2.

Më 24.10.2016 në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të shkyçet:

Dalja 10 kV Bistazhini ( Kodi: 81000005) prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjetershtani i, Pjetershtani II, Pjetërshtani III, fshati Slloven, Marashi, Damjani I, Damjani II, Bistazhini, Smaq I, Smaq II, Gerqina I, Gerqina II, Gerqina III, Rezina.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

3.

Më 24.10.2016 në TS 35/10 kV Malisheva do të shkyçet:

Dalja 10 kV Kijeva (Kodi : 82082007) prej orës 08:00 deri në orën 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bubavec, Kijvë, Stapanicë, Mleqan, Plloqicë, Golloboc, Balincë dhe Llozicë.

Arsyeja e shkyçjes: revizion i daljeve 10 kV.

4.

Më 22.10.2016 në NS 35/10 kV Malisheva do të ketë shkyçet:

Dalja 10 kV Mirusha (Kodi : 82082002) prej orës 08:00 deri në orën 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë vetëm fshati Mrasor.

Shkyçja bëhet me qëllim të ndërrimit të shtyllave në rrjetin me tension 10kV.

Shperndaje në: