Nesër gjysa e Kosovës n’terr !

KEDS ka njoftue se në shumë pjesë të Kosovës nesër pritet me pasë ndërpremje të furnizimit me energji elektrike.

Kjo ndërprerje ka me u ba për shkak të renovimeve që janë tue u ba në shumë zona të vendit të rrjetit elektrik.

 

Ma poshtë e keni njoftimin e KEDS:

Më datë 15.03.2016 ( e martë ) në TS 35/10 kV Gjakova III do të shkyçet:
Dalja 10 kV TS 40 (Kodi : 81084023) nga ora 11:00 deri në orën 12:00.
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pallati i Kulturës, Shtëpia e Mallrave, PTK, Gjykata, rr. Nëna Terezë, rr. UÇK .
Dalja 10 kV TS 7 (Kodi : 81084021) nga ora 12:00 deri në orën 13:00.
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kosova Transi dhe rrugët: Pjetër Bogdani, Sadik Stavileci, Fehmi Agani, Mark Malota.
Dalja 10 kV Elektrokosova (Kodi : 81084024) nga ora 13:00 deri në orën 14:00.
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Objekti i Elektrokosovës (KEDS) dhe rrugët: Musa Zajmi, Ferhat Binishi dhe Selman Riza.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga ekipet e KEDS-it, shqyrtimit të mbrojtjeve rele në kthinën 10 kV – revizion.
2.Më datë 15.03.2016 ( e martë ) në TS 35/10 kV Malishevë do të shkyçet:
Dalja 10 kV Bellanica (Kodi: 82082005 ) prej orës 13:30 deri në orën 20:30
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellanica, Bardhi, Seniku, Guncati, Temeqina, Luzhnica dhe Javori.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e ekipeve të KEDS-it, punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).
3.Më datë 15.03.2016 ( e martë ) ) në TS 35/10 kV Gjakova I do të shkyçet:
Dalja 10 kV Dobroshi (Kodi: 80080007 ) prej orës 13:30 deri në orën 20:30
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Hotel Europa, Pacaj, Dobroshi, Nivokazi, Brovina, Molliqe, Botusha, Berjahu, Stubell, Osek Hyla (një pjesë).
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e ekipeve të KEDS-it, punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).
Pejë
Më 15.03.2016 ( e martë ) në TS 110/10 kV Peja 2 do të shkyçet:
Dalja 10 kV Loxha ( Kodi: 51000008 ) prejë orës 10:00 deri në orën 12:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Loxha, Lybeniqi, Raushiqi, Graboci dhe Zagerma.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e nënkontraktorit të KEDS-it , punime në LP 10 kV.
Më 15.03.2016 ( e martë ) në TS 110/10 kV Deçan (Llukë) do të shkyçet:
Dalja 10 kV Juniku ( Kodi:53000007 ) prej orës 13:30 deri në orën 20:30.
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Drenoci, Sllupi, Pobergja, Vokshi, Lloqani, Poleni, Prilepi, Rastavica, Juniku, Gjocaj, Jasiqi, Lagjja e Dëshmorëve.
Më 15.03.2016 ( e martë ) në TS 110/10 kV Burim (Istog) do të shkyçet:
Dalja 10 kV Dubrava / Rakoshi ( Kodi: 54000006 ) prej orës 13:30 deri në orën 20:30
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dubrave, Kovraga, Serbobrani, Llukac i Thatë, Veriqi, Kerrnina, Padalishta, Shushica, Rakoshi, Uqe ,
Suhogerlli dhe Cerkolezi.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e ekipeve të KEDS-it, punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).
3. Më 15.03.2016 ( e martë ) në TS 35/10 kV Klinë do të shkyçet:
Dalja 10 kV Zajmi ( Kodi: 52056005) prej orës 11:00 deri në orën 12:30.
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljak dhe Sferkë.
Dalja 10 kV Jagoda ( Kodi: 52056005) prej orës 12:30 deri në orën: 14:00
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Jagoda, Tresteniku, Lutogllava, Krushevë e Madhe, Budisalci, Rudica, Stupë, Radulloci, Krushevë e Vogël, Zllakuqani, Pataqani, Ranoci dhe Berkova.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e ekipeve e KEDS-it, shqyrtimi i matjeve në kthinen 10 kV.
4.
Më 15.03.2016 ( e martë ) në TS 35/10 kV Klinë do të shkyçet:
Dalja 10 kV Klina III ( Kodi: 52056001) prejë orës 11:30 deri në orën 15:00 .
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klinë Qyteti.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e ekipet e KEDS-it, punime në kthinën 10 kV.
Ferizaj
1.
Më 15, 16, 17, 18, 19 mars 2016 në TS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:
Dalja 0.4 kV Sllovia (Kodi: TS 41000003102 ) prej orës 09:00 deri në orën 12:00 dhe prej orës 15:00 deri në orën 16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: trafostacioni Sllovia e Vjetër te Xhamia.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga nënkontraktori I KEDS-it , porjektet e KEDS-it, punime në TS ekzistues 10/0.4 Sllovi – Lipjan.
2.
Më 15.03.2016 ( e martë ) në TS 110/35/10 kV Lipjan do të shkyçet:
LP 10 kV Sllovia (Kodi: TS 41000003 ) prej orës 13:30 deri në orën 20:30.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sllovia, Smallusha, Qallapeku, Marevci, Gllavica, Dobratini, Gushterica dhe Livagja.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e ekipeve të KEDS-it, punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).
3.
Më 15.03.2016 ( e martë ) në TS 35/10 kV Ferizaji III do të shkyçet:
LP 10 kV Varoshi (Kodi: 40042005) prejë orës 13:30 deri në orën 20:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gerlica, Komogllava, Rakaj dhe Topojani.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e ekipeve të KEDS-it, punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike ( ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).
Prishtinë
Më 15.03.2016 ( e martë ) në TS 110/10 kV Prishtina 5 do të shkyçet:
Dalja 10 kV J 6 Rezervari i Kfor-it prej orës 13:30 deri në orën 20:30.
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bardhoshi dhe Bërnicë e Ulët.
Më 15.03.2016 ( e martë ) në TS 35/10 kV Batllava do të shkyçet:
Dalja 10 kV Batllava prejë orës 13:30 deri në orën 20:30
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Batllava, Gërdovci, Bellopoja, TS.Govorët, Fabrika e Pijeve Kaqibeg , TS.Zhitialit, Lluga dhe Sibovci i Poshtëm.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit të punimeve të planifikuara nga e ekipet e KEDS-it, punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe I përçuesit).
Prizren
1.
Më15.03.2016 ( e martë ) në TS 35/10 kV Pirana do të shkyçet:
Dalja 10 kV Hasi 2 (Kodi: 30034003) prej orës 13:30 deri në orën 20:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin lokalitetet: Romaje, Lubizhdë e Hasit, Dedaj, Kushnin, Bregdrin, Lukije, Trave, Kabash i Hasit, IPKO-Telekom LLC-Lubizhde e Hasit .
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit te punimeve të planifikuara nga e ekipeve te KEDS-it , punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).
2.
Më15.03.2016 ( e martë ) në NS 110/10 Prizreni 3 do te shkyçet:
Dalja 10 kV , Zhupa (Kodi: 31000026 ) prej orës 13:30 deri në orën 20:30.
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin lokalitetet: Manastericë, Llokvice, Neprogoshte, Reqan, Pllanjane, Lubinjë e Epërme, Lubinje e Ulët, Gornja – sellë, Mushnikovë,TS Prevalla, HOTEL Sharri, TS Shpia e Bardhë,Sredska, Sajkovc,Bogoshevc dhe Drajqiq.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit te punimeve të planifikuara nga e ekipeve te KEDS-it , punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).
Mitrovicë
1.
Më15.03.2016 ( e martë ) në TS 110/10 kV Skenderaj do të shkyçet:
LP 10 kV Likovci (Kodi : 74000001) nga ora 13:30 deri në orën 20:30
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin lokalitetet: Marinë, Polluzhë, Makermal, Shtuticë, Bezhenik, Rezallë, Tushilë, Likoc, Plluzhine, Ticë, Obri, Murgë dhe Terdevc.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit te punimeve të planifikuara nga e ekipeve te KEDS-it , punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).
2.
Më 15.03.2016 ( e martë ) në NS 35/10 kV Mitrovicë II do të shkyçet:
LP 10 kV Shipoli (Kodi : 71075001 ) prej orës 13:30 deri në orën 20:30 .
Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: e Muhaxhirëve, Safet Ajeti, Bekim Doroci, Arta Bubulina, Bajo Topollii dhe fshatrat: Shipol, Vaganicë, Vërrnicë, Pirqë, Frashër I Vogël.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit te punimeve të planifikuara nga e ekipeve te KEDS-it , punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).
Gjilan
1.
Më 15.03.2016 ( e martë ) në TS 110/10 kV Kamenicë (Dardanë) do të shkyçet:
LP 10 kV Muqiverci (Kodi : 62000011) nga ora 13:30 deri në orën 20:30
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Berivojcë, Qarrakofc, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosella, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme.
LP 10 kV Hogoshti (Kodi : 62000004) nga ora 13:30 deri në orën 20:30
Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kamenica (Ekonomia e pyjeve, Sera), Boscë, Strelicë, Kopërnica, Kolloleq, Shipashnica e Ulët dhe Epërme, Vriqec, Kranidell, Repetitori, Sedllar, Hogosht, Bujnovc, Marocë, Lajçiq, Velegllava, Desivojcë, Tërstena, Lisockë, Gjyrishec, Shahiq, Konstadincë.
Shkyçja bëhet për shkak të realizimit te punimeve të planifikuara nga e ekipeve te KEDS-it , punime në LP 10 kV me humbje më të mëdha teknike (ndërrimi i shtyllave, izolatorëve, konzollave dhe ndërrimi i përçuesit ).

Shperndaje në: