Nesër Kuvendi me 2 senaca, nji të re dhe nji vazhdim i senacës së kalueme

kuvendi-1.jpg

Nesër kane me u mbajte dy seanca, nji e re dhe nji vazhdim i seancës së kalueme.

Simbas zyrës për media të Kuvendit të Kosovës, vazhdimi i seancës së kalueme ka me fillue paradite me shtatë pika të rendit të ditës, ndërsa seanca e re ka me u mbajte mbas përfundimit të shqyrtimit të pikave të mbetuna.

Ndërsa në seancën e re të rregullt kane me u diskutue katër pika të rendit të ditës, ndërsa pikë e parë asht shqyrtimi i dytë i Projektligjit për parandalimin e pastrimit të pareve dhe luftimin e financimit të terrorizmit.