Nesër vazhdimi i seancës së sotme plenare

kuvendi-1.jpg

Kuvendi i Kosovës ka me i vazhdue nesër punimet për seancën e mbetun në gjysë sot.

Simbas njoftimit të Kuvendit seanca e nesërme ka me nis nga ora 10:00, me 14 pika të rendit të ditës.

Rendi i ditës:

1 Koha për deklarime jashtë rendit të ditës,
2. Koha për pyetje parlamentare,
3. Miratimi i procesverbalit nga seanca e mëparshme,
4. Shqyrtimi i Projektligjit nr. 05/L-093 për ratifikimin e Konventës për heqjen e
kërkesës për legalizim të dokumenteve zyrtare të huaja (5 tetor 1961),
5. Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.05/L-095 për Akademinë e Drejtësisë,
6. Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.05/L-064 për patentë shofer,
11. Votimi i anëtarëve të Bordit Këshillëdhënës për Mbrojtjen e Mjedisit,
12. Votimi i Raportit të Komisionit për Integrime Evropiane lidhur me mbikëqyrjen e
zbatimit të Ligjit për kompetencat e zgjeruara për konfiskimin e pasurisë së fituar me
vepër penale,
13. Votimi i Raportit të Komisionit për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini
dhe Sport lidhur me mbikëqyrjen e zbatimit të Ligjit nr. 04/L-032 për Arsimin
Parauniversitar në Republikën e Kosovës,
14. Votimi i Raportit të Performancës së Ndërmarrjeve Publike për vitin 2014.