Nga AKR komentojnë veprimin e PAN

Deputeti i AKR, Korab Sejdiu, ka thanë se koalicioni PAN asht tue e bllokue Kosovën dhe po e keqpërdor votën e qytetarëve.

Sedjiu këto komente i ka ba mbas përfundimit të seancës konstituive ku nuk mori pjesë koalicioni PAN.

Sejdiu e akuzoi PAN’in se po e përdhunon Kuvendin e Kosovës me këto sjellje.