Nis fushata për zgjedhjet lokale në Maqedoni

Partitë, koalicionet dhe kandidatët e pamvarun, të cilët kanë me marrë pjesë në zgjedhjet lokale që duhet të mbahen më 15 Tetor të këtij viti, prej sot e fillojnë fushatën 20 ditore zgjedhore.

Fushata për rrethin e parë zgjedhor përfundon më 13 Tetor në orën 24:00.

Shperndaje në: