Seanca e Kuvendit pa Opoziten!

seancaakuvendi

Ka fillue para pak çasteve seanca e Kuvendit te Kosoves ku edhe kesaj here nuk po marrin pjese deputetet e subjekteve opozitare.

Ne seance asht i pranishem edhe kryeministri i vendit Isa Mustafa.

Derisa sot pritet me u votue nji sere pikash ku ne rend te dites jane 20 pika, derisa pika 12 konsiderohet si ma kryesorja ngase shqyrtohet Projektligji per pastrimin e parave dhe luftimin e terrorizmit.