Nis shitja, këto janë çmimet e kurbanëve

Kurban Bajrami karakterizohet me therrjen e kurbanëve.

Therrja e tyne bahet fill mbas faljes së namazit të Bajramit.

Kështu, shumë qytetarë të besimit islam blejnë kurbanë dhe mishin e tyne ju shpërndajnë të varfënve.

E në qytetet e Kosovës tashma ka fillue shitja e tyne, ndërsa nji ditë para ditës së Bajramit, besimtarët veçse kanë ble kurbanet, të cilët kanë m’u therrë nesër.