Nis takimi i Kryesisë së PDK’s, gati finalizimi i listës

Kryesia e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) asht mbledhë në këto momente për me finalizue listën përfundimtare të kandidatëve për kryetar të komunave dhe asamblistë të kuvendeve komunale për zgjedhjet e 22 Tetorit.

Mbas mbledhjes së Kryesisë së PDK’s asht paralajmërue edhe nji konferencë për media në orën 23.00.