Nisma mban Konventën parazgjedhore

Nisma për Kosovën sot mban Konventën parazgjedhore.

Konventa Parazgjedhore e Nismës për Kosovën mbahet në Palestrën e Sporteve te Pallati i Rinisë në Prishtinë.

Nisma për Kosovën asht në koalicion më PDK’n dhe AAK’n, derisa në zgjedhjet e 11 Qershorit ka me i pasë 15 kndidatë për deputetë.

 

Shperndaje në: