Njerëzit e Putinit mbërrijnë në Maqedoni

Udhëzuesi shpirtnor i presidentit rus Vladimir Putin, prifti Tihon asht në Maqedoni.

Ai në Maqedoni asht shoqnue vazhdimisht nga klubi i motoristëve “Ujqit e Natës”.

Ai vizitoi kompleksin e manastirit në Leshok, dhe nga atje vazhdon për në Ohrit, ku ka me u takue me presidentin Gjorge Ivanov dhe disa figura tjera politike dhe fetare të Maqedonisë.

Përndryshe Tihoni asht prift i Kishës Ortodokse Ruse dhe asht vazhdimisht në shoqninë e Presidentit të Federatës Ruse.

 

2-motoristet

 

3-motoristet

 

4-motoristet

 

5-motoristet

 

6-motoristet

Shperndaje në: