Njeriu i luftes, Vuk Jeremic, s’mundet me qene ne krye te institucionit te paqes

vuk-jeremic-un-foto-ap-1462915090-903467

Me 3 Shtator, në sheshin “Zahir Pajaziti”, organizohet proteste kundër kandidaturës së ish-ministrit të Jashtëm serb, Vuk Jeremic, për Sekretar të Përgjithshëm të OKB.

Arsyetimet kunder tij jane te shumta dhe nuk viojne vetem nga Kosova. Asht Bosna qe e akuzon rande kete person.

Jeremic gjate mandatit te tij si minister i jashtem i Serbise, e ka arsyetue dhunen dhe ka mbajte politika perjashtuese ndaj shqiptareve dhe boshnjakeve.