Njeriu që ‘pickonte si bleta’, 11 grushta për vetëm 3 sekonda!

Krejt bota po flet për legjendën e boksit, Muhammad Ali, i ndam nga jeta në moshën 74-vjeçare mbas nji beteje të gjatë me sëmundjen e Parkinsonit.

Kjo video tregon se sa i shpejtë dhe i rrezikshëm ishte njeriu që ‘pickonte si bleta’.

Kampioni i peshave të randa dërgon plot 11 grushta drejt kundërshtarit në vetëm 3 sekonda.

Bahet fjalë për ndeshjen e Muhammad Ali kundër britanikut Brian London në vitin 1966.