Nji dit mbas sulmit, lule e solidarizim për viktimat në Munich!

Nji ditë mbas atentatit, nji turmë asht grumbullue rreth zonës së qendrës tregtare, e cila asht e mbyllun dhe e kontrollueme nga policia, për me vendos lule, qirijë dhe mesazhe ngushëllimi. /Getty Images/

 

2-lule

 

 

3-lule

 

4-lule

 

5-lule

 

6-lule

 

7-lule

 

8-lule

Shperndaje në: