Nji ditë para debatit televiziv, këto janë gjasat e Clinton dhe Trump

Nji ditë para debatit të parë presidencial mes kandidates demokratike, Hillary Clinton dhe atij republikan Donald Trump, janë publikue rezultatet e anketës që kallxon se mundësitë e tyne për të fitue në zgjedhjet presidenciale amerikane janë të barabarta.

Pritet që mbulimi televiziv i debatit mes Clinton dhe Trump, që ka me u mbajt në Universitetin Hofstra në New York, të ndjeket nga 90 milionë shikues.